Despre noi

QUICK SERVICE este o companie ce-și desfășoară activitatea în domeniile:

 1. Sisteme date-voce / Cablare structurată;
 2. Sisteme de detectare, semnalizare și alarmare la incendiu;
 3. Sisteme de evacuare a fumului și a gazelor fierbinți;
 4. Sisteme de limitare și stingere a incendiilor, cu excepția celor care conțin anumite gaze fluorurate cu efect de seră;
 5. Sisteme de securitate:
  – Alarmare împotriva efracției;
  – Control acces;
  – Protecție perimetrală;
  – Supraveghere video;
 6. Sisteme de interfonie / videointerfonie;
 7. Sisteme de telecomunicații terestre:
  – Centrale telefonice PBX
 8. Instalații electrice interioare la clădiri civile și industriale;
 9. Instalații electrice exterioare:
  – Iluminat;
 10. Instalații electrice:
  – Lucrări de branșament;
 11. Instalații electrice în mediul posibil exploziv – ATEX;
 12. Sisteme de sonorizare;
 13. Sisteme de nurse call;
 14. Sisteme de monitorizare flotă auto prin GPS.

Pentru toate aceste sisteme asigurăm consultanță de specialitate, proiectare în domeniul sistemelor de securitate și telecomunicații, instalare și service pentru toate sistemele promovate.

Garantăm clienților noștri prețuri corecte, flexibilitate, fiabilitate, suport tehnic, echipamente în conformitate cu normele și standardele Uniunii Europene și legislației românești în vigoare.

Pentru a vă putea convinge de calitatea și fiabilitatea produselor și soluțiilor pe care le propunem, vă invităm să parcurgeți acest site și/sau să ne vizitați la sediul nostru din Constanța, strada Merișor nr.102. Vă stăm la dispoziție și la telefoanele: 0241 549600, 0241 549610 sau 0241 692368 și la adresa de mail office@QS.ro.

Scurt istoric

SC Quick Service SRL s-a înființat în 1993, desfășurându-și activitatea în domeniul lucrărilor de telecomunicații și al sistemelor de calcul. Această călătorie fascinantă a pornit ca o mică afacere de familie, urmând ca o dată cu trecerea anilor sa se dezvolte natural în unul din liderii de servicii de profil de pe piața din Dobrogea. La începutul anilor 2000 Quick Service instalează primul sistem de securitate, extinzând astfel paleta de servicii a companiei în zona sistemelor avansate de securitate. Societatea noastră vă poate oferi soluții de ultimă oră pentru rezolvarea rapidă și eficientă a problemelor care apar în telecomunicații și curenți slabi.

De asemenea, societatea noastră dispune de personal înalt calificat cu o bogată experiență în domeniu și de toate mijloacele necesare pentru susținerea activităților prestate.

Ca strategie de colaborare, societatea noastră acționează conform principiului “predare la cheie” către beneficiar a lucrărilor executate, ceea ce implică o înaltă responsabilitate în privința livrării echipamentelor, soluțiilor de proiectare alese și serviciilor prestate.

Misiunea companiei

MISIUNEA COMPANIEI este de a introduce excelența tehnică și inovația pe piețele țintă și să ofere soluții de securitate specializate care depășesc așteptările clienților. Scopul nostru este sa dezvoltăm echipe de gestionare a contractelor dedicate satisfacerii nevoilor tuturor clienților și să recrutăm permanent personal specializat pentru a menține o forță de muncă specializată și în continuă dezvoltare.

VALORI

 • Creativitate: Încercăm să transmitem viziunea, misiunea și valorile noastre într-o manieră clară, consistentă și transparentă, astfel încât toți membrii echipei să își înțeleagă rolul și cerințele în atingerea acestor obiective.
 • Integritate: Respectăm valorile părților interesate, asigurându-ne că îndeplinim termenele la timp și cu o abordare transparentă, etică și echitabilă.
 • Excelență: Ne străduim să căutăm o îmbunătățire continuă, concomitent cu cunoașterea punctelor forte, afirmând dorința și pasiunea noastră și ne pregătim permanent pentru atingerea obiectivelor viitoare.
 • Eficacitate: Respectăm valorile noastre fundamentale printr-o abordare bazată pe inteligență și perseverență, susținută de personal orientat și angajat, cu capacitatea de a comunica în mod eficient. Produsele, sistemele și tehnologiile pe care le furnizăm clienților noștri reprezintă un avantaj în industria noastră, motiv pentru care căutam cele mai înalte soluții personalizate de securitate disponibile.

Organizația

Quick Service S.R.L. este compusă din departamentele:

 • MANAGEMENT
 • ECONOMIC
 • TEHNIC
 • PROIECTARE
 • VÂNZĂRI
 • INSTALAȚII INTERFOANE
 • INSTALAȚII ELECTRICE